Nieuws

Gratis downloads bij De infographic Bijbel!

In de Maand van de Bijbel stelt KokBoekencentrum een aantal gratis downloads van De Infographic Bijbel beschikbaar om uit te printen en aan de muur te hangen: “Het maakt niet uit waar je bent op je reis met God, het is een ongelooflijk geschenk dat aan elke persoon wordt aangeboden – geniet ervan!”

De Infographic Bijbel

In De Infographic Bijbel van Karen Sawrey wordt de Bijbel getoond zoals het nog nooit eerder is gezien: in infographics. Met behulp van meer dan honderd illustraties wordt er inzicht gegeven in het Oude en Nieuwe Testament en komen eeuwenoude teksten tot leven. Alle bekende personen en verhalen komen aan bod. Dit is de Bijbel voor een nieuwe generatie.

Op deze pagina vindt je de gratis downloads van De Infographic Bijbel!

De vernieuwende Weerklank Webapp

Ook presenteert KokBoekencentrum de vernieuwende Weerklank Webapp. Deze app zorgt ervoor dat je alle liederen uit deze bundel kunt inzien vanaf je smartphone of tablet. Alle teksten zijn voorzien van de eenstemmige melodie. De webapp biedt ook mogelijkheden om te zoeken in heel Weerklank op basis van trefwoorden of liednummers.

‘Weerklank’ bevat – naast de psalmen – een keur van liederen, passend bij de gereformeerde belijdenis en de gereformeerde eredienst. Al snel na verschijning werd deze bundel populair en inmiddels behoort ze tot de meest gebruikte zangbundels in Nederland.

‘Weerklank’ is bedoeld voor gebruik in de eredienst. Het bevat alle 150 psalmen in een nieuwe berijming; meerdere psalmen zijn bovendien verrijkt met een tweede berijming. Daarna volgen ruim 500 liederen, verzameld uit veel eeuwen kerkelijk liedgoed.